hren
Besplatna dostava unutar Hrvatske za narudžbe iznad 1500 kn.
Mogućnost obročnog plaćanja do 6 rata za narudžbe iznad 500 kn.

Monika Blunder Beauty

Poznata makeup artistica Monika Blunder, osnivačica branda Monika Blunder Beauty, u Hollywoodu slovi za jednu od najtraženijih vizažistica. Iskoristila je iskustva desetljeća rada na crvenom tepihu, kao i uredničko iskustvo, u sve je integrirala austrijske korijene kako bi nastali botanički clean, prirodni i učinkoviti kozmetički proizvodi koji utjelovljuju njemačku riječ "zart", što znači mekano i nježno.

Monika Blunder Beauty je suvremen, funkcionalan brand dizajniran za realno, svakodnevno nošenje. Svi proizvodi su bez okrutnosti na životinjama, bez mirisa, veganski i clean.

Inspirirani smo prirodom i prekrasnim ljudima svijeta, stoga nastojimo napraviti najčišće proizvode čije nijanse odražavaju sveopću raznolikost.

Ljubaznost prema sebi i prema okolišu  za ovaj su brend od životnog značaja! Tako stvaraju proizvode koji su zdravi za našu kožu i pri tom imaju ekološki prihvatljiva pakiranja. Obvezali su se i na predivnu gestu: svakih će šest mjeseci donirati postotak svakog kupljenog artikla različitim neprofitim organizacijama koje pomažu obitelji, okolišu ili široj globalnoj zajednici.

Kategorija

The Lab beauty novosti stižu u vaš inbox!

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 5% popusta na prvu kupovinu na našem web shopu.