hren
Besplatna dostava unutar Hrvatske za narudžbe iznad 1500 kn.
Mogućnost obročnog plaćanja do 6 rata za narudžbe iznad 500 kn.

Royal Fern

Royal Fern - Kraljevska paprat: kraljica preživljavanja;

postoji više od 400 milijuna godina, odolijevajući drastičnim klimatskim promjenama i prirodnim katastrofama, dok neprestano osvaja nova staništa na svim kontinentima. Iznimno je otporana na UV zračenje, onečišćenje okoliša te je pravi spremnik vlage. Listovi i korijenje biljke u mnogim se kulturama koriste za pripravljanje prirodnih lijekova. 

Čitajući medicinske časopise poznati dermatolog, dr. Timm Golueke, naišao je na studiju o korištenju ekstrakata paprati u liječenju pacijenata s melanomom – s ohrabrujućim rezultatima! Daljnjim istraživanjem dr. Golueke je pronašao nekoliko neovisnih znanstvenih studija koje dokazuju da ekstrakti paprati sadrže vrijedne tvari koje pozitivno utječu na genetski uvjetovano starenje kože, kao i na starenje kože izazvano utjecajima iz okoliša.  Dr. Golueke okupio je tim, istražili su i identificirali jedinstveni biološki KOMPLEKS KRALJEVSKE PARATI te su razvili metode za korištenje ekstrakta paprati za maksimalnu učinkovitost u formulama za njegu kože.

Danas Royal Fern nastavlja impresionirati najzahtjevnije kupce diljem svijeta izvanrednom, luksuznom teksturom i, prije svega, vidljivim rezultatima.

Kategorija

The Lab beauty novosti stižu u vaš inbox!

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 5% popusta na prvu kupovinu na našem web shopu.