hren
Besplatna dostava unutar Hrvatske za narudžbe iznad 1500 kn.
Mogućnost obročnog plaćanja do 6 rata za narudžbe iznad 500 kn.

Vintner's Daughter

Vintner’s Daughter osnovala je April Gargiulo; vinareva kći koja odmalena uči o važnosti najkvalitenijih sastojaka, kako bi završni proizvod bio besprijekorne kvalitete.

Za vrijeme svoje prve trudnoće, istražujući proizvode koje svakodnevno nanosi na svoju kožu, ostala je zapanjena visokom razinom neučinkovitih i potencijalno toksičnih formula, nakon čega je dvije godine posvetila učenju i istraživanjima, kako bi pronašla najkvalitetnije i najučinkovitije prirodne sastojke i kreirala svoja dva, nebrojeno puta nagrađivana proizvoda.

Active Botanical Essence sadrži više od trideset biljnih sastojaka i šezdeset nutrijenata koji će Vašu kožu pripremiti za potpunu apsorpciju Active Botanical Seruma, u čijoj se bočici skrivaju dvadeset i dvije vrste najdjelotvornijih biljnih ekstrakata na svijetu.

Biljke za Vintner’s Daughter dolaze iz cijelog svijeta, a odanost i ljubav prema svakom svom proizvodu dokazuju dugotrajnim procesom ekstrakcije, koji April od milja naziva ˝brzinom kvalitete˝.

Potrebno je pet tjedana pažnje za jednu bočicu Essencea te tri tjedna ljubavi i strpljenja za jednu bočicu Seruma.

Oba proizvoda obožavaju vizažisti, modeli, urednici i blogeri širom svijeta – a Into The Gloss je Active Botanical Serum proglasio  ˝uljem za lice nakon kojeg više nećete (po)željeti niti jedno drugo˝.

Kategorija

The Lab beauty novosti stižu u vaš inbox!

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 5% popusta na prvu kupovinu na našem web shopu.