Vintner’s Daughter – THE LAB
hren

Besplatna dostava za narudžbe iznad 1500,00 kn unutar Hrvatske.

Mogućnost obročne otplate do 6 rata za narudžbe iznad 500,00 kn

Vintner's Daughter

Vintner’s Daughter osnovala je April Gargiulo, vinareva kći koja odmalena uči o važnosti najkvalitenijih sastojaka, kako bi završni proizvod bio besprijekorne kvalitete.

Za vrijeme svoje prve trudnoće, istražujući proizvode koje svakodnevno nanosi na svoju kožu, ostala je zapanjena visokom razinom neučinkovitih i potencijalno toksičnih formula, nakon čega je dvije godine posvetila učenju i istraživanjima, kako bi pronašla najkvalitetnije i najučinkovitije prirodne sastojke i kreirala svoja dva, nebrojeno puta nagrađivana proizvoda.

Active Botanical Essence sadrži više od 30 biljnih sastojaka i 60 nutrijenata koji će Vašu kožu pripremiti za potpunu absorbciju Active Botanical Seruma u čijoj se bočici skrivaju 22 vrste najdjelotvornijih biljnih ekstrakata na Svijetu.

Biljke za Vintner’s Daughter dolaze iz cijelog svijeta, a odanost i ljubav prema svakom svom proizvodu dokazuju dugotrajnim procesom ekstrakcije, koji April od milja naziva ˝brzinom kvalitete˝.

Potrebno je 5 tjedana pažnje za jednu bočicu Essence, te 3 tjedna ljubavi i strpljenja za jednu bočicu Seruma.

Ova dva proizvoda obožavaju vizažisti, modeli, urednici i blogeri širom svijeta – a Into The Gloss je Active Botanical Serum proglasio ‘uljem za lice nakon kojeg više nećete (po)željeti niti jedno drugo’.

Kategorija

The Lab beauty novosti stižu u vaš inbox!

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 5% popusta na prvu kupovinu na našem web shopu.