Vintner’s Daughter – THE LAB
hren

Pri kupovini iznad 450kn Ere Perez proizvoda na poklon dobivate Wild Pansy Tinted Lipbar ruž!

Free delivery for orders over 1500,00 kn within Croatia.
Possibility of installment payment up to 6 installments for orders over 500.00 kn

Vintner's Daughter

Vintner’s Daughter osnovala je April Gargiulo; vinareva kći koja odmalena uči o važnosti najkvalitenijih sastojaka, kako bi završni proizvod bio besprijekorne kvalitete.

Za vrijeme svoje prve trudnoće, istražujući proizvode koje svakodnevno nanosi na svoju kožu, ostala je zapanjena visokom razinom neučinkovitih i potencijalno toksičnih formula, nakon čega je dvije godine posvetila učenju i istraživanjima, kako bi pronašla najkvalitetnije i najučinkovitije prirodne sastojke i kreirala svoja dva, nebrojeno puta nagrađivana proizvoda.

Active Botanical Essence sadrži više od trideset biljnih sastojaka i šezdeset nutrijenata koji će Vašu kožu pripremiti za potpunu apsorpciju Active Botanical Seruma, u čijoj se bočici skrivaju dvadeset i dvije vrste najdjelotvornijih biljnih ekstrakata na svijetu.

Biljke za Vintner’s Daughter dolaze iz cijelog svijeta, a odanost i ljubav prema svakom svom proizvodu dokazuju dugotrajnim procesom ekstrakcije, koji April od milja naziva ˝brzinom kvalitete˝.

Potrebno je pet tjedana pažnje za jednu bočicu Essencea te tri tjedna ljubavi i strpljenja za jednu bočicu Seruma.

Oba proizvoda obožavaju vizažisti, modeli, urednici i blogeri širom svijeta – a Into The Gloss je Active Botanical Serum proglasio  ˝uljem za lice nakon kojeg više nećete (po)željeti niti jedno drugo˝.

Kategorija

The Lab beauty novosti stižu u vaš inbox!

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 5% popusta na prvu kupovinu na našem web shopu.