Promocija -20% na brendove Kahina Giving Beauty i Dr. Dennis Gross
BESPLATNA POŠTARINA UNUTAR HRVATSKE ZA NARUDŽBE IZNAD 200€

Ljepota uvijek dolazi iznutra: upoznajte brend Aime

U LAB-u se od samog početka zalažemo za sveukupnu ljepotu, što znači da poštujemo i promoviramo kvalitetan skincare i sastojke, ali isto tako potičemo naše klijentice da o zdravlju svoje kože brinu i iznutra. Iz tog razloga u našoj se ponudi posebno ističe brend Aime, francusko ime koje nudi kompletnu njegu kože, iznutra i izvana.

Iza njega stoji Mathilde Lacombe, koja je cijelu ideju bazirala na provedenom istraživanju mikrobioma, zbog vlastitih problema s kožom, a što je na kraju i rezultiralo stvaranjem iznimnog clean brenda Aime.

Moje osobno iskustvo davno me odvelo u smjeru prehrane koja pridonosi mom tijelu i koži, što mi i je bila jedna od najvećih motivacija kod pokretanja LAB-a, u kojem se prodaju isključivo clean i provjereni brendovi, koje i sama koristim. Istim tim osobnim pristupom željela sam da Hrvatice i sve žene iz regije dobe priliku upoznati Aime i sve Mathildine proizvode.

Naime, i sama je Mathilde imala niz problema s kožom i tek kad ju je podržala iznutra došla je do rješenja za lijepu kožu i blagodati izvana. Baš poput cijelog LAB tima, naglasak stavlja na konzistenciju, brigu o koži ovisno o sezoni, fazi života u kojoj se nalazimo; tako da poznavajući sami sebe i onog što nam je potrebno ponovno možemo uspostaviti ravnotežu.

Aime je brend koji u ponudi ima i predivan skincare, no mi ćemo se danas posvetiti dodatcima prehrani s njihovim potpisom. Oni su baza brenda, a ja smatram da su i baza od koje svatko od nas treba krenuti – sa znanjem što njeguje našu kožu, a time i ljepotu, iznutra.

Aime dodatci prehrani su mješavina probiotika i prebiotika, minerala i prirodnih sastojaka čijim uzimanjem nećete primjetiti samo ljepotu kože, već ćete se i bolje osjećati. Kako smo u ljetnoj sezoni, započet ćemo s onima koji bi trenutno bili najaktualniji za vaše zdravlje i koji će vam upravo sada dati podršku.

To su svakako Summer Glow, ali i Balance & Glow, probiotici koji su bogati antioksidansima. Summer Glow će pripremiti vašu kožu za sunce, ali joj i dati podršku za vrijeme izlaganja suncu. Ima u sebi kombinaciju prirodnih karotenoida za ravnomjernu preplanulost i za što duže očuvanje iste.

Ljeti se mnoge žene često zbog putovanja i promjene klime, nose i s hormonalnim fluktuacijama. Balance & Glow odličan je suputnik jer sadrži biljke, adaptogene i antioksidanse za promicanje hormonalne ravnoteže. Bori se i protiv oksidativnog stresa, koji uzrokuje prerano starenje kože.

Dodatci prehrani koji su više ciljani su Pure Glow i French Glow. Bestseller za kožu koja se nosi s aknama svakako je Pure Glow, s probioticima, cinkom i kurkumom. Dok probiotici ponovno uspostavljaju ravnotežu crijeva, antiinfektivni cink čisti mrlje za zdraviju kožu. Antioksidansi kurkuma i cinarin zajedno djeluju u borbi protiv upale, a detoksikacijski ekstrakt lista artičoke drenira jetru radi bolje eliminacije organskog otpada.

Dodatak prehrani French Glow za kožu je koja se bori s crvenilom i kojoj je potrebna podrška kako bi izgledala ujednačeno, bila hidratizirana i sjajnija. Općenito će uspostaviti ravnotežu kože i dovesti do zdravog i blistavog sjaja, bez korištenja makeup-a.

Hair & Scalp Boost odličan je dodatak prehrani koji će vam dati podršku ako se borite s problemima s kosom, i tu ne mislim samo na opadanje kose ili njezin spori rast, već i na njegu vlasišta. Sve više i više naših klijentica dolazi nam s problematikom vlasišta i ona najčešće kreće iznutra (stres, prehrana, potreba za detoxom od proizvoda za njegu, disbalans hormona). Aime dodatci prehrani za kosu i vlasište imaju kompleks probiotika, biotina, folne kiseline i proteina riže, koji će poticati zdravo i uravnoteženo vlasište, općenito zdraviju kosu, bolji rast, jače folikule i dati vam volumen.

Vjerojatno već jako dobro znate da prirodna proizvodnja kolagena počinje usporavati nakon 25. godine, a ako ste osoba koja više od kapsula voli prakticirati dodatke prehrani u prahu, osvojit će vas Matcha Glow i Cacao Glow s kolagenom.

Organski matcha prah u Matcha Glow dodatku prehrani napravljen je od visokokvalitetnog morskog kolagena, koji blagotvorno i stimulativno djeluje na zdravlje kože, kose i noktiju. U Cacao Glow on ide uz organski kakao, morski kolagen i Macu. Kombinacija koja pojačava hidrataciju, elastičnost i teksturu kože te podiže energiju. Oba spomenuta kolagena najsličnija su kolagenu kojeg već imamo u našim kostima i koži (kolagen tipa 1), a sadrže više od 97% proteina.

Već samo jedan od ovih suplemenata napravit će razliku u vašoj svakodnevici i rezultatima izgleda vaše kože. Aime je pomno osmišljen brend i svaki njegov proizvod dolazi s potvrdom divne Mathilde Lacombe. Savjetujem vam da za početak odaberete svog favorita, ovisno o trenutnim potrebama i sigurna sam da ćete vrlo brzo poželjeti još.

Na LAB stranici možete istražiti i cijelu Aime ponudu.

Podijeli:
Prijavi se na naš newsletter i ostvari 5% popusta na prvu narudžbu.