Politika privatnosti

 

COTU COGA d.o.o.,Dežmanov prolaz 2, 10000 Zagreb, OIB: 68852982522

 

Davanje suglasnosti odnosi se na sve osobne podatke koje tvrtka COTU COGA d.o.o. može u određenim situacijama prikupljati prilikom posjete web mjestima tvrtke, predbilježbe na Newsletter, komunikacije putem društvenih mreža, kontaktiranja u kontekstu ostvarenja poslovne suradnje, interakcije s COTU COGA d.o.o. u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača, poslodavca, zaposlenika, poslovnog partnera i slično. To između ostalog obuhvaća i osobne podatke prikupljene na Internetu ili izvan njega. 

 

U cilju ostvarivanja prava  na zaštitu osobnih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)) tražimo i Vašu suglasnost o korištenju Vaših osobnih podataka.

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovaj dokument kako biste bili upoznati s uvjetima i  davanjem privole o korištenju Vaših osobnih podataka tvrtki COTU COGA d.o.o., kao Voditelju zbirke osobnih podataka.

 

Svrha prikupljanja osobnih podataka

 

U kontaktima s Vama možemo tražiti da s nama podijelite svoje osobne podatke u sljedeće svrhe:

 

 

Pri poslovanju s tvrtkom COTU COGA d.o.o. u svojstvu poslovnog klijenta, dobavljača ili poslovnog partnera, od Vas ćemo zatražiti da podijelite svoje osobne podatke s nama u sljedeće svrhe:

 

 

Općenito, Vaše osobne podatke obrađujemo samo u svrhe o kojima smo vas obavijestili.

 

Osobni podaci koje COTU COGA d.o.o. može prikupljati

 

Prilikom interakcije s tvrtkom COTU COGA d.o.o. putem e-maila, weba ili društvenih mreža (npr. ako označite da vam se sviđa COTU COGA d.o.o. na Facebooku), možemo zatražiti ili dobiti određene podatke kao što su:

 

 

Također, putem kolačića ili sličnih tehnika možemo prikupljati osobne podatke, uključujući između ostalih i sljedeće:

 

Kada s tvrtkom COTU COGA d.o.o. komunicirate u svojstvu poslovnog klijenta, dobavljača ili poslovnog partnera, možemo prikupljati sljedeće podatke:

 

 

Načini prikupljanja osobnih podataka

 

Osobne podatke s tvrtkom COTU COGA d.o.o. možete podijeliti kroz (ne ograničavaju se na):

 

 

Kada s tvrtkom COTU COGA d.o.o. komunicirate u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača ili poslovnog partnera, potencijalnog zaposlenika i slično prikupljanje podataka se vrši i kroz:

 

 

Dijeljenje osobnih podataka s drugima

 

Vaše osobne podatke možemo podijeliti s dobavljačima usluga, poslovnim partnerima i ostalim trećim stranama, sukladno primjenjivom zakonu.

 

Kada s tvrtkom COTU COGA d.o.o. komunicirate u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača ili poslovnog partnera, tvrtka COTU COGA d.o.o. mogla bi otkriti osobne podatke dostupne u izvješćima i drugim materijalima koji su ustupljeni Vama i/ili Vašoj tvrtki za potrebe suradnje s drugim poslovnim partnerom i/ili dobavljačem.

 

Ako nas zakon obavezuje da dobijemo vašu suglasnost ili iz nekog drugog razloga smatramo da je Vaša suglasnost potrebna u određenim okolnostima, zatražit ćemo je prije dijeljenja vaših osobnih podataka.

 

Nakon što nam date svoje osobne podatke moguće ih je ažurirati, mijenjati ili zatražiti njihovo brisanje putem mail adrese: info@thelab.hr. Putem iste adrese možete postaviti i druga pitanja koja se tiču privatnosti ili izložiti svoje pritužbe u vezi narušavanja privatnosti.

 

U komercijalnim porukama koje vam budemo slali imat ćete mogućnost odjave s popisa primatelja.

 

Mogućnosti koje imate

 

Želimo vas bolje upoznati kako bismo vam mogli pružiti bolju uslugu, istovremeno poštujući Vaš izbor po pitanju načina na koji koristimo vaše osobne podatke.

 

  1. Pristanak

 

Za prikupljanje podataka te njihovu upotrebu možete biti zatraženi da date svoju suglasnost.

 

  1. Pravo na brisanje

 

Možete zatražiti brisanje svih svojih osobnih podataka za koje ste prethodno dali suglasnost za korištenje.

 

  1. Prenosivost podataka

 

Imate mogućnosti prenijeti svoje osobne podatke iz jednog elektronskog sustava obrade u drugi bez sprječavanja kontrolora podataka.

 

  1. Opoziv privole

 

Vaše je pravo da u potpunosti ili djelomice, bez posljedica i objašnjenja možete odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama. Opoziv možete podnijeti osobno, e-mailom ili poštom na adresu Dežmanov prolaz 2, Zagreb ili e-poštom na info@the-lab.hr.

 

  1. Pravo na ograničenje obrade podataka

 

Ispitanik ima pravo od voditelja obrade ishoditi ograničenje obrade ako:

 

 

Opseg

 

Društvene mreže

 

Ako ste član raznih društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i slično, trebali biste biti upoznati s alatima koje navedene stranice pružaju i odabirom načina dijeljenja osobnih podataka na profilima društvenih mreža.

 

Osim toga, ovisno o odabiru vezanom uz postavke na raznim društvenim mrežama, određeni osobni podaci će se možda podijeliti s tvrtkom COTU COGA d.o.o.; primjerice informacije o vašim aktivnostima na mreži, profilima društvenih mreža (npr. interesi, bračno stanje, spol, korisničko ime, fotografija, komentari i sadržaj koji ste objavili/podijelili itd.).

 

Poveznice na druge web stranice

 

Na web stranicama tvrtke COTU COGA d.o.o., možete pronaći veze na druga web mjesta s korisnim informacijama. Takve web stranice mogu djelovati neovisno o COTU COGA d.o.o. te mogu imati vlastite obavijesti o privatnosti, izjave ili pravila. Izričito preporučujemo da ih pregledate kako biste saznali kako bi se vaši osobni podaci mogli obrađivati vezano uz ta web mjesta jer nismo odgovorni za sadržaj web mjesta koja ne posjeduje ili kojima ne upravlja tvrtka COTU COGA d.o.o., kao niti za upotrebu ili prakse privatnosti istih.

 

Napominjemo da prihvaćamo i ozbiljno shvaćamo svoju odgovornost za zaštitu osobnih podataka koje nam povjerite od gubitka, zlouporabe ili neovlaštenog pristupa.

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem e-mail adrese info@the-lab.hr.