Promocija -20% na brendove Kahina Giving Beauty i Dr. Dennis Gross
BESPLATNA POŠTARINA UNUTAR HRVATSKE ZA NARUDŽBE IZNAD 200€

Meso Infusion Overnight Micro Mask

Cijena

Najmanje pakiranje: 40.00 

Dodaj u Listu želja
Dodaj u Listu želja

Opis

The Meso Infusion Overnight Micro Mask ​​isporučuje dva sastojka izravno u kožu: vitamin C i hijaluronska kiselina prodiru u kožu, otapajući se preko noći i dajući svjetliji, trenutno volumizirani rezultat.

Inovativna tehnologija osigurava 100% apsorpcije proizvoda. Svaki flaster sadrži čistu hijaluronsku kiselinu i vitamin C. 

Micro maske su izrađene od mikro čunjeva koji fizički prodiru u kožu na dubinu 0,3 mm. Jednom nanesena, maska ​​će se preko noći otopiti u ciljanom području kako bi u kožu ulila 100% čiste formule od dva sastojka. Preporuča se za upotrebu ispod očiju, na produžetcima vanjskih dijelova oba oka, podočnjacima, borama na čelu i na vanjskim dijelovima usana – korisnik slobodno odabire na koja od tih područja želi djelovati. Korištenje rezultira smanjenjem bora te zdravom, blistavom i sjajnom kožom.


			

Dodatne informacije

Težina N/A
Package

4x16g, 16g

Sastojci

HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ASCORBIC ACID.

Skinite ljepljive rubove i stavite na odabrano područje. Lagano pritisnite masku na kožu i ostavite da djeluje preko noći. Ujutro skinite masku i slijedite uobičajenu jutarnju rutinu. 

Preporučuje se za upotrebu ispod očiju, na produžetcima vanjskih dijelova oba oka, podočnjacima, borama na čelu i na vanjskim dijelovima usana.

Koristite jednom tjedno.

  • HIJALURONSKA KISELINA (95%): ovlaživač koji se prirodno pojavljuje u našim tijelima, a koji zahvaća i zadržava vlagu u koži, poboljšavajući hidrataciju i uzrokujući plumping efekt
  • VITAMIN C (5%): moćan antioksidans koji štiti kožu od foto oštećenja, potiče sintezu kolagena i bori se protiv oksidativnog stresa, pomažući u smanjenju bora i promjene boje
Prijavi se na naš newsletter i ostvari 5% popusta na prvu narudžbu.